Κινηματογραφική καταδίωξη έξω από τη Λάρισα

Σκηνές από ταινία-Άφησε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε

Κινηματογραφική καταδίωξη έξω από τη Λάρισα
Σκηνές από αμερικάνικη ταινία εκτυλίχθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στην εθνική οδό Λάρισας – Αθήνας, στο ύψος των διοδίων του Μοσχοχωρίου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας προχθές το απόγευμα στο 337ο χλμ της Π.Α.Θ.Ε. (διόδια Μοσχοχωρίου) προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας 35χρονος, με σκοπό να το ελέγξουν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, προέβη σε επιτόπια αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προκαλώντας σ' αυτό υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια ο 35χρονος, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, κατευθύνθηκε προς Αθήνα, κινούμενος αντίθετα στο ρεύμα της Π.Α.Θ.Ε, με κίνδυνο να συγκρουστεί με οχήματα πολιτών που πορεύονταν κανονικά, διανύοντας με αυτόν τον τρόπο 20 χιλιόμετρα περίπου.

Κατά τη διαφυγή του εκσφενδόνισε στην Π.Α.Θ.Ε. μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 528 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Λίγο αργότερα, εντοπίσθηκε το όχημα του δράστη σε αγροτική περιοχή και κατασχέθηκε, επίσης.

Επιπλέον, την Τετάρτη διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία του 35χρονου στη Λάρισα, καθώς και σε οικία συγγενικού του προσώπου στον Τύρναβο, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• το χρηματικό ποσό των (770) ευρώ και (59) λέβα Βουλγαρίας,

• τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα,

• δύο (2) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας,

• ιδιόχειρες σημειώσεις και

• έγγραφα τραπεζικών συναλλαγών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top