Ομαλά εξελ��σσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο!

Ενισχυμένα τα μέτρα της Τροχαίας

���Σύμφωνα με την Τροχαία, ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας με ενισχυμένα μέτρα αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα.

Στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, σύμφωνα με τα στοιχεία των διοδίων στην Ελευσίνα, χθες Παρασκευή από τις δύο το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα είχαν περάσει 11.000 αυτοκίνητα, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών στο εθνικό οδικό δίκτυο, της εθνικής οδού Αθηνών -Λαμίας η διέλευση των οχημάτων ήταν 34.540.

Σε ό,τι αφορά την Τροχαία, όλες οι υπηρεσίες της χώρας είναι σε επιφυλακή, ενώ υπάρχει έντονη παρουσία στα σημεία του εθνικού δικτύου, όπου σημειώνονται συνήθως ατυχήματα και γίνονται παρεμβάσεις από τους τροχονόμους, όπου χρειάζεται (οδικό δίκτυο, σταθμούς, λιμάνια, αεροδρόμια, διόδια, κ.λ.π.), ενώ ειδικά συνεργεία με συμβατικά αυτοκίνητα διεξάγουν ελέγχους για επικίνδυνες παραβάσεις.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στα εθνικά δίκτυα ως εξής: Την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013, για το ρεύμα εξόδου και από 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 για το ρεύμα εξόδου από 08:00 έως 13:00.Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 για το ρεύμα εισόδου και από 15:00 έως 21:00. Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι από την Παρασκευή το απόγευμα και η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από τον Πειραιά αναχώρησαν χθες 12 πλοία για διάφορα νησιά του Αιγαίου, ενώ πραγματοποιήθηκαν 15 δρομολόγια υδροπτέρυγων και 14 φέρυ για τον Αργοσαρωνικό. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 8 αναχωρήσεις και από το Λαύριο 5.

Σήμερα, Σάββατο, από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν 7 πλοία για διάφορα νησιά του Αιγαίου, 14 φέρυ και 11 υδροπτέρυγα για τον Αργοσαρωνικό, ενώ από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 7 δρομολόγια και 4 από το Λαύριο.

Χθες, Παρασκευή, από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν 10.392 επιβάτες, από το Λαύριο 1.074 και από το λιμάνι της Ραφήνας 3.922.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top