ΔΕΙΤΕ που κοιμάται μια μητέρα με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της όταν βρέχει!

Συγκλονιστικές εικόνες από το κατεστραμμένο της σπίτι στην Ελλάδα του 2013

ΔΕΙΤΕ που κοιμάται μια μητέρα με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της όταν βρέχει!

​Η οικογένεια ενός πυροσβέστη που δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, ζει έναν εφιάλτη στο Καρούτι Ηλείας!

Η μητέρα μόνη με τα 4 ανήλικα παιδιά της κάθε φορά που βρέχει βγαίνει από το σπίτι της με βάρκες και κοιμάται στο αυτοκίνητο!

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τις προηγούμενες εβδομάδες την Ηλεία, είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεχειλίσει ο ποταμός Ενιπέας και τα νερά να εισβάλλουν με ορμή στο σπίτι της άτυχης μητέρας και να το καταστρέψουν ολοσχερώς!

«Αυτό είναι το ποτάμι της οργής. Για μένα είναι φόβος.» είναι τα λόγια της απελπισμένης πια μητέρας, η οποία δείχνει στην κάμερα της εκπομπή «Μίλα» το ύψος που είχε φτάσει το νερό έξω από το σπίτι και ξεπερνούσε το ένα μέτρο!

Όλη η οικογένεια περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν άνδρες της ΕΜΑΚ ήταν με βάρκες έξω από το σπίτι τους και προσπαθούσαν να τους απεγκλωβίσουν!

Αξιοσημείωτο είναι ακόμα το γεγονός ότι έξω από το σπίτι έχουν τοποθετήσει μια σκάλα σε περίπτωση που ξαναπλημμυρήσουν, να ανέβουν στη ταράτσα του σπιτιού…

Το πρώτο χτύπημα της μοίρας για εκείνη όμως ήταν όταν ο σύζυγός της εποχικός πυροσβέστης έχασε τη ζωή του πριν από 10 χρόνια, σε τραγικό δυστύχημα. Η ειρωνεία είναι ότι ο θάνατός του ήταν άμεσα συνδεδεμένος με τον εφιάλτη της βροχής.

Με απελπισία η μητέρα περιγράφει τις στιγμές που ζει μέσα στο μικρό αυτοκίνητό της μαζί με τα 4 ανήλικα παιδιά της.

Πραγματικά μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο, στην Ελλάδα του 2013…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top