Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Τσάβες

Υπέστη νέα λοίμωξη του αναπνευστικού

Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Τσάβες

Πολύ σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος υπέστη νέα λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, όπως δήλωσε ο υπουργός Πληροφοριών, Ερνέστο Βιλέγκας, στο Καράκας.

«Υπάρχει επιδείνωση της κατάστασης της αναπνευστικής λειτουργίας σε σχέση με την κατάσταση της ανοσοκαταστολής », ανέφερε ο κ. Βιλέγκας, διαβάζοντας την ανακοίνωση προς όλα τα μέσα ενημέρωσης, από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο Καράκας, όπου νοσηλεύεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Ο κ. Τσάβες υποβλήθηκε σε «μια πολύ ισχυρή χημειοθεραπεία, μεταξύ άλλων συμπληρωματικών θεραπειών», σημείωσε ο υπουργός Επικοινωνιών και πρόσθεσε ότι «η εξέλιξη της κλινικής κατάστασης συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη».

Ο 58χρονος πρόεδρος της Βενεζουέλας επέστρεψε στο Καράκας πριν από δύο εβδομάδες και βρίσκεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα.

Νωρίτερα είχε νοσηλευτεί για περισσότερο από δύο μήνες στην Αβάνα, όπου υποβλήθηκε το Δεκέμβριο στην τέταρτη χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο, που διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2011.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top