Πάτρα: Φόβος και τρόμος από επιθέσεις νεαρού στο Πανεπιστήμιο

Είχε ξαναεπιτεθεί πριν από καιρό-Τον αναζητούν οι αρχές

​Ο φόβος και ο τρόμος για τις γυναίκες και τις φοιτήτριες που διέρχονται από την Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας έχει γίνει ένας άγνωστος νεαρός.

Φαίνεται να είναι το ίδιο άτομο για το οποίο είχε γίνει λόγος και προ μηνών, ενώ τοπική εφημερίδα είχε δημοσιεύσει περιστατικά επιθέσεων που είχε πραγματοποιήσει.

Μάλλον μετά τη δημοσιοποίηση ο δράστης σταμάτησε τις ενέργειές του, όμως επανήλθε προσφάτως προκαλώντας νέα κρούσματα.

Στα τελευταία δύο περιστατικά, θύματα ήταν εργαζόμενες του εκπαιδευτικού ιδρύματος οι οποίες περιέγραψαν στους φύλακες του Πανεπιστημίου πως ο δράστης δεν ήταν επιδειξίας, αλλά ένας νεαρός που μόλις τις είδε άρχισε να περπατά πίσω τους και να τους κάνει άσεμνες προτάσεις, χρησιμοποιώντας ακατανόμαστες εκφράσεις.

Ακόμα όμως και σε αυτήν την περίπτωση, οι ενέργειές του ήταν αρκετές για να προκαλέσουν τον τρόμο στις δύο γυναίκες. Πάντως ακόμα οι υπεύθυνοι δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ ενήμερες για το θέμα είναι και οι αστυνομικές αρχές που περιπολούν στους δρόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top