Αποκλειστικό:«Το μωρό ήταν ένα ζωντανό πτώμα όταν ήρθε στο νοσοκομείο»

Η ανατριχιαστική περιγραφή του μαιευτήρα της Λέρου

Αποκλειστικό:«Το μωρό ήταν ένα ζωντανό πτώμα όταν ήρθε στο νοσοκομείο»

Δεν έχει λόγια ο γιατρός του νοσοκομείου της Λέρου, που είδε το άτυχο μωράκι, των μόλις 36 ημερών, να αργοπεθαίνει…

Η περιγραφή του για την κατάσταση του ��ωρού σοκάρει: «Εγώ όταν το είδα ήταν άσπρο, πολύ αδύνατο, δηλαδή ήταν πετσί και το κόκκαλο, δεν υπήρχε κρέας, ζαρωμένο το δερματάκι του. Μου το ξεσκέπασαν λίγο και είδα τα πόδια του πως ήταν. Μου είπαν ότι από κάτω ότι είχε κατακλίσεις, ότι είχε ανοίξει το δέρμα του, ότι βρωμούσε», είπε μιλώντας αποκλειστικά στο Star ο Νίκος Μονοκανδήλος.

Την ημέρα εκείνη, συνάντησε τον σύντροφο της μητέρας στην είσοδο του νοσοκομείου και από τα όσα ειπώθηκαν, ο μαιευτήρας αρχικά πίστεψε ότι το βρέφος περνούσε μια ίωση.

«Του λέω θερμόμετρο του βάλατε, μήπως έχει τίποτα δέκατα; Λέει δεν ξέραμε να βάλουμε θερμόμετρο. Και όταν ανέβηκα πάνω έπεσα από τα σύννεφα. Λέω αυτό που μου περιέγραψες… ένα ζωντανό πτώμα ήταν. Λέω αυτό ήταν που μου περιέγραψες κάτω και νόμιζα ότι ήταν μια απλή ίωση;», λέει χωρίς να μπορεί να πιστέψει πόσο παραμελημένο ήταν το παιδί.

Η μητέρα του παιδιού, που όπως σας είχαμε πει, διέμενε στη Λέρο τους τελευταίους 2 μήνες, στην πρώτη και τελευταία επίσκεψη στην μαιευτική κλινική, ενημέρωσε τους γιατρούς, όπως λέει ο μαιευτήρας, ότι βρίσκεται στην 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Μια ώρα αργότερα μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει.

«Ήταν η πρώτη φορά που την είδα και πήγαμε κατευθείαν για καισαρική. Αμέσως δηλαδή, σε μια ώρα, γιατί είχε προχωρημένη διαστολή, ήταν το παιδί ισχιακή προβολή, με τα πόδια δηλαδή και κάναμε καισαρική αμέσως μόλις ήρθε δηλαδή σε μια ώρα κάναμε καισαρική», εξηγεί.

Η κοπέλα σύμφωνα με τον γιατρό ζήτησε να γίνει διακοπή του θηλασμού. «Αμέσως, την ίδια μέρα ζήτησε την διακοπή του θηλασμού. Κάποια μαία, που προσπάθησε να την πείσει, που της είπε γιατί θέλεις να το κόψεις κτλ, η απάντηση της ήταν: και εγώ δεν θήλασα και μεγάλωσα μια χαρά».

Η μητέρα του μωρού, όπως λέει η αδελφή του νεαρού συντρόφου της, υποστηρίζει ότι φρόντιζε το παιδί της και δεν το παραμελούσε. Οι έρευνες της αστυνομίας, ώστε να σχηματιστεί δικογραφία, συνεχίζονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top