Νέα στοιχεία για Λαυρεντιάδη δίνει πρώην στενός του συνεργάτης

Τέσσερα νέα πρόσωπα και αριθμούς λογαριασμών

Τέσσερα νέα πρόσωπα κατονόμασε για την υπόθεση της Proton Bank στενός συνεργάτης του κ. Λ. Λαυρεντιάδη και κατηγορούμενος για την υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο ανακριτικό γραφείο και προσκόμισε έγγραφα με νέα δεδομένα για την πορεία των χρημάτων, αλλά και στοιχεία για τέσσερα πρόσωπα: έναν επιχειρηματία της Βορείου Ελλάδας, έναν οικονομολόγο, έναν ειδικό σύμβουλο και ένα πολύ γνωστό πρώην μοντέλο.

Ο κατηγορούμενος παρέδωσε επίσης στοιχεία για τη δανειοδότηση των εταιρειών συμφερόντων Λαυρεντιάδη, ενώ αρνήθηκε όσες κατηγορίες του αποδίδονται και αφορούν την εμπλοκή του σε δύο δάνεια, 20 και 70 εκατομμυρίων προς εταιρεία ενδιαφέροντος του προφυλακισμένου επιχειρηματία.

Τέλος, έδωσε ακόμα και αριθμούς 4 τραπεζικών λογαριασμών, στους οποίους πήγαιναν τα χρήματα από τα δάνεια.

Όπως είπε ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Θέμης Σοφός, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με ένα μόνο περιοριστικό όρο και αναμένεται να βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο από το δελτίο του Alpha.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top