Αποκλειστικό: Τι λέει μπροστά στην κάμερα ο υπάλληλος του ΕΟΤ που μπλόκαρε την επιταγή

Ο. Κεφαλογιάννη: "ΟΛΑ στο φως"

Αποκλειστικό: Τι λέει μπροστά στην κάμερα ο υπάλληλος του ΕΟΤ που μπλόκαρε την επιταγή

Έλυνε και έδενε στον ΕΟΤ ο πρώην ειδικός σύμβουλος που φέρεται ως ο εγκέφαλος του κυκλώματος που προσπάθησε να υπεξαιρέσει το ποσό των 147.000 ευρώ από τον Οργανισμό.

Οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ αποκαλύπτουν ότι ο πρώην εδικός σύμβουλος, Κώστας Βασιλάκος, έφτασε μάλιστα στο σημείο να απειλεί υπάλληλους για να αποκτήσει πρόσβαση στα οικονομικά του Οργανισμού.

Ο υπάλληλος στο ταμείο του ΕΟΤ που μπλόκαρε μαζί με τον συνάδελφό του την επιταγή των 147.000 ευρώ μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στην κ��μερα του Star και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα και αποκάλυψε ότι ο σύμβουλος του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Νίκου Καραχάλιου, δεν είχε πάρει ένα αλλά τρία μπλοκ επιταγών.

Όπως είπε, όταν του τηλεφώνησαν από την τράπεζα για την επιταγή, τόσο αυτός όσο και ο συνάδελφός του ζήτησαν να μην πληρωθεί αλλά να κρατηθεί καθώς σε έλεγχο που έκαναν είδαν ότι η επιταγή δεν είχε κοπεί από τον Οργανισμό και δεν υπήρχαν τα ανάλογα παραστατικά.

Οι ίδιοι υπάλληλοι αποκάλυψαν ότι επειδή καθυστερούσε να επιστρέψει τα μπλοκ των επιταγών, όπως σας είχαμε πει και νωρίτερα, τον έπαιρναν τηλέφωνο και τον παρακαλούσαν να τα επιστρέψει γιατί δεν είχαν στελέχη επιταγών για να κόψουν για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Καραχάλιος: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"


Από την πλευρά του ο Νίκος Καραχάλιος μιλώντας στον Alpha 98,9 ανέλαβε την ευθύνη του για το θέμα που δημιουργήθηκε.

Ο. Κεφαλογιάννη: "Όλα στο φως"


Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη από την πρώτη στιγμή θέλει να λάμψει η αλήθεια και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσοι εμπλέκονται . Στο πλαίσιο της διαφάνειας η υπουργός από τις 11 Δεκεμβρίου έχει στείλει στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών την έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για την οικονομική διαχείριση στον ΕΟΤ το 2011.

Κάντε κλικ και δείτε το σχετικό βίντεο...



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top