Ηράκλειο: Έκλεψαν τα χρυσαφικά των μελλόνυμφων και άφησαν τα χρήματα για το τραπέζι του γάμου!

Η πεθερά ξεγέλασε τους κλέφτες

Ηράκλειο: Έκλεψαν τα χρυσαφικά των μελλόνυμφων και άφησαν τα χρήματα για το τραπέζι του γάμου!

Επιλεκτικοί ... χωρίς να το ξέρουν, αποδείχθηκαν οι κλέφτες που την παραμονή των Χριστουγέννων διέρρηξαν σπίτι στο δήμο του νομού Ηρακλείου και έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά.

Για κακή τους τύχη όμως, αλλά για καλή τύχη των θυμάτων ... δεν πήραν παρά μόλις λίγα μετρητά, αφήνοντας «τα πολλά» που προορίζονταν για το τραπέζι γάμου!

Όλα συνέβησαν τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων, όπου το σπίτι άδειασε, καθώς σύσσωμη η οικογένεια επισκέφθηκε συγγενείς.

Στο σπίτι, όμως, η πεθερά είχε φυλάξει τα κοσμήματα του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί σύντομα, καθώς και περίπου 11.000 ευρώ, με τα οποία θα πλήρωναν το τραπέζι του γάμου.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν και άρπαξαν τα κοσμήματα, αλλά από τα μετρητά πήραν μόνο ... 1.000 ευρώ!

Η πεθερά, άθελά της, εξαπάτησε τους διαρρήκτες, «χωρίζοντας» τα χρήματα σε δύο φακέλους.

Ο ένας περιείχε τα 1.000 ευρώ και ο δεύτερος περίπου 10.000 ευρώ ακόμη. Οι διαρρήκτες, βιαστικοί όπως προφανώς ήταν, βρήκαν τον ένα φάκελο με τα 1.000 ευρώ, δε σκέφτηκαν όμως ότι υπήρχε ... κι άλλος φάκελος!

Μέσα στην ατυχία του, το ζευγάρι στάθηκε τυχερό, καθώς μπορεί τα κοσμήματα να έκαναν φτερά, ωστόσο το τραπέζι του γάμου «σώθηκε» από την απροσεξία των ληστών!

Παρ’ όλα αυτά στην περιοχή επικρατεί αναβρασμ��ς, καθώς τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων είναι πολύ συχνά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top