Αστυνομικοί συνέλαβαν 40χρονο, επειδή τους έκανε «ενοχλητική» ερώτηση!

Κάντε κλικ και δείτε τι τους είπε. Κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του

Αστυνομικοί συνέλαβαν 40χρονο, επειδή τους έκανε «ενοχλητική» ερώτηση!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η… απολογία ενός 40χρονου υπαλλήλου του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με τον οποίο αστυνομικοί τον συνέλαβαν για μια… «ενοχλητική» ερώτηση που τους έκανε και τώρα κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του!!!

Σύμφωνα με τον 40χρονο, πατέρα ενός παιδιού δύο ετών, το βράδυ της 21η Ιουλίου και ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα του στον Κολωνό, άκουσε φασαρία και κατέβηκε να δει τι γίνεται.

Τότε είδε αστυνομικούς να έχουν συλλάβει έναν μετανάστη και να τον κλωτσάνε στην κοιλιά, παρόλο που του έχουν βάλει ήδη χειροπέδες.

«Γιατί τον πατάτε αφού τον έχετε συλλάβει» ρώτησε και τότε, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος, τον… συνέλαβαν με τις κατηγορίες της «ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης», της «αντίστασης κατά της αρχής» και της «απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένου».

Η εισαγγελέας σχημάτισε κοινή δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού, ο οποίος ομολόγησε ότι έκλεψε μία τσάντα και κατά του 40χρονου για απλή συνέργεια σε ληστεία.

Ο 40χρονος κινδυνεύει να τεθεί σε διαθεσιμότητα, αφού η παραπομπή και μόνο δημοσίου υπαλλήλου για κακουργηματική πράξη συνεπάγεται αυτοδικαίως τη θέση του σε προσωρινή αργία μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσής του.

Το θέμα προκαλεί ερωτηματικά, ενώ η αστυνομία μελετά αν οι ισχυρισμοί του είναι αληθείς ή αν προσπαθεί να δημιουργήσει ελαφρυντικά, για να μην χάσει την δουλειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top