Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator δεν...παίζεται

Δείτε τις εντυπωσιακές λειτουργίες του

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator δεν...παίζεται

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator συνδέει με τους δρόμους του κόσμου όλες τις BMW που διαθέτουν προ-εγκατάσταση για σύστημα πλοήγησης.Χρησιμοποιώντας το προσωπικό BMW ID, όλες οι διαδρομές, οι καταγραφές και ο σχεδιασμός διαδρομής συγχρονίζονται μεταξύ του navigator και της εφαρμογής BMW Motorrad και, επομένως, είναι επίσης διαθέσιμες στο BMW Motorrad app ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Τόσο οι χάρτες όσο και οι λειτουργίες του navigator παραμένουν πάντα ενημερωμένα, καθώς η συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο και να ενημερωθεί ανά πάσα στιγμή.

Η πολύ φωτεινή οθόνη αφής 5,5 ιντσών είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη, ακόμα και στην περίπτωση που η άμεση ηλιακή ακτινοβολία προσπίπτει στην επιφάνειά της. Το BMW Motorrad ConnectedRide Navigator συνδυάζεται άψογα με τις οθόνες της μοτοσικλέτας και με ολόκληρο τον κόσμο εμπειρίας της BMW Motorrad.  Το Navigator φορτίζεται μέσω του ενσωματωμένου δικτύου της BMW. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να φορτιστεί σε ελάχιστο χρόνο μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-C με ρεύμα φόρτισης έως και 2,4 A.

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator δεν...παίζεται

Όπως κατ’ αναλογία συμβαίνει με ένα smartphone, οι ενημερώσεις για τις λειτουργίες και τους χάρτες υποδεικνύονται ενεργά.  Οι ενημερώσεις εγκαθίστανται απευθείας στο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Το μόνο που απαιτείται είναι μια online σύνδεση δεδομένων (WLAN ή μια κάρτα SIM που έχει εγκαταστήσει ο πελάτης). Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες κυκλοφορίας, οι οποίες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, το navigator μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο είτε μέσω ενός WiFi hotspot.

Ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator με το λογαριασμό του MyBMW, συνδέοντας τη συσκευή με το BMW Cloud, ώστε να συγχρονίσει τις προγραμματισμένες διαδρομές του, εκείνες που έχει διανύσει και πολλά άλλα. Το hardware και το λογισμικό του νέου BMW Motorrad ConnectedRide Navigator είναι συμβατά με όλες τις μοτοσικλέτες BMW που κατασκευάστηκαν από το 2014 και μετά (με περιορισμούς), υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν πολυχειριστήριο και εφόσον υπάρχει ήδη προ-εγκατάσταση για το σύστημα πλοήγησης ή αυτό έχει τοποθετηθεί εκ των υστέρων ως μέρος των γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad.

Επιπλέον, όλες οι λειτουργίες του smartphone και ειδικότερα οι εφαρμογές πολυμέσων όπως το Spotify και οι λειτουργίες τηλεφώνου μπορούν να ελέγχονται κεντρικά και να συντονίζονται μέσω του νέου BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Ειδικότερα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την ένταση του ήχου τόσο για όλες τις πηγές όσο και για κάθε μία ξεχωριστά. Όλες οι άλλες τελικές συσκευές, όπως τα κράνη αναβάτη και συνεπιβάτη, καθώς και τα BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses, μπορούν επίσης να συνδεθούν στο Navigator μέσω Bluetooth και να ελέγχονται ανάλογα. Οι αποθηκευμένες στο smartphone προσωπικές επαφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο Navigator για λειτουργίες τηλεφώνου και δρομολόγησης.

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator θα διατίθεται από 1η Νοεμβρίου 2023 και θα πρέπει απλά να τοποθετηθεί στην προ-εγκατεστημένη βάση του συστήματος πλοήγησης και να κλειδωθεί με το κλειδί της μοτοσικλέτας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top