Το ρεπορτάζ του star.gr για τις κλοπές σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Σας κλέβουν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο και λέτε ...ευχαριστώ

Το ρεπορτάζ του star.gr για τις κλοπές σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Μόλις πριν από λίγες ημέρες  είχαμε δημοσιεύσει ένα ρεπορτάζ για το πώς σας κλέβουν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο και τους λέτε... ευχαριστώ. Στο ιδιαiτερο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Η ΛΑΙΔΗ ΚΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ» με την Εύη Ξυνού και τον Μπάμπη Πλάγο στην πανελλαδική συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ που ασχολείται με θέματα, επικαιρότητας πολιτισμού αλλά, πρωτίστως αθλητικού περιεχομένου. έγινε η «ανάλυση» του κόλπου. 

Μαζί τους Δευτέρα με Τετάρτη σε ειδικό ενθετο λίγο μετά τις 09:00 συμμετέχει και ο δημοσιογράφος Πάρις Ποντίκας με ειδικά θέματα αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Μια εκπομπή που στόχο έχει να ενημερώσει για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον κόσμο της αυτοκίνησης ενώ ταυτόχρονα προάγει την οδηγική παιδεία και οδική  ασφάλεια. 

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος ειδικού τύπου Πάρις Ποντίκας 

Οπως αναφέραμε δυο άτομα πάνω σε μοτοσυκλέτα σας πλησιάζουν από την πλευρά του οδηγού και στη συνέχεια σας λένε ότι έχει κλατάρει το πίσω δεξί ελαστικό. Το αποτέλεσμα; Βγαίνετε να δείτε τι συμβαίνει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σας έχουν αρπάξει τσάντα ή το κινητό και έχουν φύγει πριν καταλάβετε το παραμικρό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top