Jeep Avenger: Νέος σημαντικός τίτλος που του έδωσαν γυναίκες 

Στο θεσμό Women’s World Car of the Year Awards 

Jeep Avenger Women’s World Car of the Year τίτλος Best Family SUV 2023

Πριν καν τα πρώτα αυτοκίνητα φτάσουν στις εκθέσεις, το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger κατακτά ακόμα μια σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά από το θεσμό Women’s World Car of the Year (WWCOTY), οι 63 κριτές του οποίου το επέλεξαν ως Best Family SUV 2023. Το συμπαγές B-SUV της Jeep βρέθηκε αντιμέτωπο με 12 ακόμα νέα οικογενειακά SUV κερδίζοντας τελικά την εμπιστοσύνη των κριτών.

Ο θεσμός Women’s World Car of the Year αποτελεί το μοναδικό στον κόσμο που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες δημοσιογράφους αυτοκινήτου. Τα οχήματα αξιολογούνται για την ασφάλεια, τη σχεδίαση, την ευκολία οδήγησης, αλλά και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον που προσφέρουν. Το Avenger εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή χάρη στην επιτυχημένη του σχεδίαση, τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητές και το μικρό περιβαλλοντολογικό του αποτύπωμα. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτός ο διεθνής θεσμός επέλεξε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Jeep ως το νικητή αυτού του σημαντικού βραβείου», δήλωσε ο κ. Christian Meunier, CEO της Jeep. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή για αυτή την αναγνώριση. Το Jeep Avenger παίζει καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική εξηλεκτρισμού της μάρκας, καθώς η Jeep προχωρά με δυναμικό τρόπο ώστε να αποτελεί την κορυφαία μάρκα SUV μηδενικών ρύπων στον κόσμο.» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top