Alfa Romeο: Γιορτάζει τις επετείους δύο θρυλικών ονομάτων 

Η αποκάλυψη των νέων τους λογοτύπων

Alfa Romeο επέτειος Quadrifoglio

Δύο σημαντικές επετείους γιορτάζει φέτος η Alfa Romeo με τα 100 χρόνια ζωής του Quadrifoglio και τα 60α γενέθλια της Autodelta, δύο θρύλων που αποτελούν πυλώνες στην ιστορία της μάρκας που ορίζει τον Ιταλικό σπορ χαρακτήρα από το 1910. Για να τιμήσει αυτές τις δύο σημαντικές επετείους, το Centro Stile Alfa Romeo αποκάλυψε τη σύγχρονη εκδοχή των ιστορικών λογοτύπων, τα οποία θα συνοδεύσουν τη μάρκα στην πορεία της να επαναπροσδιορίσει το σπορ χαρακτήρα για τον 21ο αιώνα. 

Από το Targa Florio του 1923 μέχρι και σήμερα, το θρυλικό Quadrifoglio συνοδεύει εδώ και 100 χρόνια τις πλέον ισχυρές δημιουργίες της Alfa Romeo.Η Autodelta, το Αγωνιστικό Τμήμα της Alfa Romeo από το 1963, αποτέλεσε πηγή δημιουργικότητας και πάθους, κατακτώντας εκατοντάδες διακρίσεις σε διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Ειδικότερα για τα 60α γενέθλια της Autodelta, η Alfa Romeo διοργανώνει στις 5 Μαρτίου, ημέρα ίδρυσης του αγωνιστικού τμήματος, μια ειδική εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας στο Μουσείο στο Arese. Αντίστοιχα στις 25 Ιουνίου, ως μέρος των εορτασμών για τα γενέθλια της μάρκας, θα πραγματοποιηθεί επίσης στο χώρο του Μουσείου η Quadrifoglio Day

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top