Bentley Flying Spur Speed: Για όσους... αντέχουν

Με επιδόσεις ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου

Bentley Flying Spur Speed επιδόσεις

Η Flying Spur Speed αποτελεί ένα από τα τελευταία μοντέλα που εφοδιάζονται με τον θρυλικό W12 κινητήρα, από την στιγμή που η Flying Spur W12 σταμάτησε την παραγωγή της.Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων διαθέτει νέα γραφικά τα οποία αντλούν τις επιρροές τους από πολυτελείς χρονογράφους. Η αίσθηση της μοναδικής πολυτέλειας αποτυπώνεται στις προδιαγραφές άνεσης των εμπρός και πίσω καθισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των 24 διαφορετικών ρυθμίσεων για τα εμπρός και των 14 για τα πίσω. Όλα τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα και αεριζόμενα, διαθέτουν λειτουργία μασάζ, καθώς και μνήμες δύο θέσεων.

Ο κινητήρας της Flying Spur Speed αποδίδει 635 PS και 900 Nm ροπής, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση να επιτυγχάνονται σε 3,8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 333 χλμ./ώρα.Η Flying Spur Speed χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα μετάδοσης της Continental GT, με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων της ZF, προσφέροντας ομαλή επιτάχυνση, ταχύτερες αλλαγές σχέσεων και βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου. Το μοντέλο διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ (+85 PS) και ροπή (+130 Nm) σε σχέση με την Flying Spur S, χαρίζοντάς της καλύτερες επιδόσεις. Η τελική ταχύτητα 333 χλμ./ώρα και 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Οι επιδόσεις όμως συνοδεύονται και με ασφάλεια καθώς το σύστημα Bentley Dynamic Ride, όπως και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετραδιεύθυνση (Electronic All-Wheel Steering), αποτελούν στοιχεία του βασικού εξοπλισμού.Με τον βασικό εξοπλισμό να διαθέτει τις τεχνολογίες Electronic All Wheel Steering, Torque Vectoring by Brake και Bentley Dynamic Ride, η ευελιξία ταιριάζει απόλυτα με τις επιδόσεις του twin-turbo κινητήρα. Η Bentley Flying Spur Speed μοιράζεται με την Continental GT τα μεγαλύτερα ατσάλινα φρένα στον κόσμο, με τους εμπρός δίσκους να έχουν διάμετρο 420 χλστ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top