Οι αποκαλύψεις των νέων μοντέλων που έγιναν στην CASA SEAT

Ποιά σχέδια ανακοινώθηκαν

CASA SEAT Βαρκελώνη αποκαλύψεις νέα μοντέλα

Ο διεπιστημονικός χώρος έχει προσελκύσει περισσότερους από 80.000 επισκέπτες και 10.000 συμμετέχοντες σε εκδηλώσεις από την ημέρα που άνοιξε στις πόρτες του, στις 16 Ιουνίου 2020. Ο κόμβος κινητικότητας καθιερώθηκε ως σημείο αναφοράς για την συν-δημιουργία μεταξύ του λαού της Βαρκελώνης, με περισσότερες από 200 δημόσιες δραστηριότητες που θα διοργανωθούν φέτος. Την πρώτη χρονιά λειτουργίας, η CASA SEAT συγκέντρωσε κορυφαία θεσμικά ηγετικά στελέχη και προσωπικότητες από τους τομείς κινητικότητας, πολιτισμού και αθλητισμού.


Δεδομένης της εστίασης στην ανάπτυξη της κινητικότητας, η CASA SEAT φιλοξένησε τη συνέντευξη τύπου «Στρατηγική για το Μέλλον» της SEAT S.A., όπου ανακοίνωσε προγραμματισμένη επένδυση ύψους 5 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2025 για έργα R&D για την ανάπτυξη νέων μοντέλων καθώς και εξοπλισμού και εγκαταστάσεων στο Martorell, με στόχο την ανάληψη νέων έργων και τον εξηλεκτρισμό της γκάμας.

Επιπλέον, η CASA SEAT ήταν το μέρος για το διορισμό του σημερινού Προέδρου της SEAT S.A., Wayne Griffiths και την παρουσίαση της επιχειρηματικής μονάδας αστικής κινητικότητας SEAT MÓ, συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης του SEAT MÓ 125, της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσικλέτας της εταιρείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top