Το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ της SEAT στην Ελλάδα

Πότε θα το δούμε στους δρόμους

SEAT MÓ eScooter 125  Ελλάδα

Το ηλεκτρικό SEAT MÓ eScooter 125, το οποίο είναι διαθέσιμο στις περισσότερες αντιπροσωπείες SEAT στην Ισπανία, ξεκίνησε την επέκταση του στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές.Η SEAT MÓ έκανε ένα διεθνές άλμα τον Απρίλιο, φθάνοντας στην Ιταλία με το eScooter SEAT MÓ 125. Τον Μάιο και τον Ιούνιο θα επεκταθεί σε βασικές χώρες για την εταιρεία όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία και η Σουηδία. Η SEAT MÓ θα φτάσει επίσης και στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα, όπου η επιχειρηματική δραστηριότητα θα προσφέρει λύσεις μικροκινητικότητας στα πλαίσια του διεθνούς project του Ομίλου Volkswagen για την μετατροπή της Αστυπάλαιας σε ένα νησί απαλλαγμένο από ανθρακούχες πηγές, βιώσιμο, ηλεκτρικό, με έξυπνες μεταφορές.

Η Βαρκελώνη είναι το εργαστήριο δοκιμών της SEAT MÓ, όπου έχουν σχεδιαστεί όλες οι λύσεις που θα φτάσουν τώρα και στις κύριες Ευρωπαϊκές πόλεις. Το δίκτυο πωλήσεων και after-sales της SEAT MÓ στην Ισπανία έχει ήδη επεκταθεί σε περισσότερα από 70 σημεία πώλησης από την 1η Απριλίου, τα οποία βρίσκονται στις επίσημες αντιπροσωπείες της SEAT. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρεται στους πελάτες η εγγύηση της μάρκας τόσο στις εμπορικές όσο και στις διαδικασίες συντήρησης των προϊόντων SEAT MÓ: το eScooter 125, καθώς και το SEAT MÓ eKickscooter 25 και το eKickscooter 65.

Η SEAT MÓ ξεκίνησε επίσης τη χρονιά με ένα νέο ευέλικτο μοντέλο συνδρομής για το ηλεκτρικό της σκούτερ, με κόστος 70 ευρώ την εβδομάδα ή 150 ευρώ το μήνα. Μετά την επιτυχία της πιλοτικής δοκιμής που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Βαρκελώνης, η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει αυτήν την υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης για εκείνους τους πελάτες που σκέφτονται να αγοράσουν μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα αλλά θέλουν πρώτα να τη δοκιμάσουν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top