Το νέο Peugeot 3008 δείχνει το μέλλον

Απίστευτος εξοπλισμός από την βασική έκδοση

Το νέο Peugeot 3008 δείχνει το μέλλον
Το εκπληκτικό Peugeot 3008 είναι πλέον διαθέσιμο στην χώρα μας με πλουσιότατο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει σύγχρονα συστήματα ασφάλειας μεταξύ των οποίων και η αυτόνομη οδήγηση σε τιμές που προκαλούν τον ανταγωνισμό.
Peugeot-3008 2.jpg
Εσωτερικά η τεχνολόγία κάνει την εμφάνιση της με την οθόνη αφής 8” που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό με λειτουργίες όπως είναι η τρισδιάστατη πλοήγηση και ο Mirror Screen με πρόσβαση στο ηχοσύστημα της Γαλλικής high end εταιρεία FOCAL, στον κλιματισμό, στην πλοήγηση, στο τηλέφωνο και σε άλλες εφαρμογές . Ο πίνακας οργάνων με την υψηλής ποιότητας γραφικών οθόνη 12,3” αλλάζει κατά το δοκούν συγκεντρώνει τις πληροφορίες που επιλέγει να έχει ο οδηγός. Με 5 διαφορετικές θεματικές ενότητες σου επιτρέπει να «προσωποποιήσεις» το περιβάλλον του πίνακα οργάνων.

Το νέο 3008 διαθέτει το προηγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης «Grip Control 2ης γενιάς. Με 5 προγράμματα (Normal, Snow, Mud, Sand, ESP OFF. Στα ατού είναι το σύστημα Hill Assist Descent Control (HADC), που «κατεβάζει» μόνο του το όχημα με ταχύτητα 3 χλμ./ώρα σε μεγάλες κατωφέρειες.
3008-peugeot- 3.jpg
Ακόμη υπάρχουν συστήματα όπως η αυτόνομη πέδηση (Active Safety Brake) η προειδοποίηση αποφυγής σύγκρουσης (Distance Alert),το σύστημαεΕιδοποίησης εκτροπής λωρίδας (Active lane departure warning),το σύστημα «επαγρύπνησης» οδηγού (Driver attention warning) ,ο προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας (Active Cruise Control) με λειτουργία Stop ,σύστημα ανίχνευσης νεκρού σημείου στους εξωτερικούς καθρέπτες σύστημα Vision Park που ελέγχει περιμετρικά 360° και το Park Assist τελευταίας γενιάς.
GKF_4490.jpg
Η βασική έκδοση Access με τον βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων τεχνολογίας PureTech αποδίδει 130 άλογα και κοστίζει 24900 ευρώ . Η έκδοση Active Grip κοστίζει 27.400 ευρώ ενώ ο 1.6 THP απόδοσης 165 ίππων ξεκινά από 34.500€. Στους πετρελαιοκινητήρες ξεχωρίζει ο ο 1.6 BlueHDi με απόδοση 120 ίππους και τιμές από 29.400€, Η κορυφαία έκδοση 2.0 BlueHDi με τους 180 ίππους, το σπορ πακέτο GΤ και το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, κοστίζει 44.500 ευρώ. Περισσότερα όταν το οδηγήσουμε.

Βαγγέλης Γκούμας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top