ΠΡΩΤΗ φορά στην Ελλάδα:Εταιρία καυσίμων τοποθέτησε ένα υπερσύγχρονο σύστημα εισροών και εκροών!

Ελέγχεται η ποσότητα και η ποιότητα των καυσίμων που παραδίδονται

ΠΡΩΤΗ φορά στην Ελλάδα:Εταιρία καυσίμων τοποθέτησε ένα υπερσύγχρονο σύστημα εισροών και εκροών!

Με σεβασμό στον καταναλωτή για παροχή ποιοτικών προϊόντων και στην σωστή ποσότητα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πολύ πριν ζητηθεί η εφαρμογή του από τη πολιτεία, γνωστή εταιρεία πετρελαιοειδών τοποθέτησε στις εγκαταστάσεις εφοδιασμού των βυτιοφόρων της ένα υπερσύγχρονο σύστημα εισροών και εκροών.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει εκατό τοις εκατό όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την ακριβή ποσότητα των καυσίμων που παραλαμβάνει ο κάθε πελάτης.

«Αυτή είναι η καρδιά του νέου συστήματος εισροών- εκροών. Το κάθε καύσιμο σημαίνεται με διαφορετικό χρώμα […] Eδώ φαίνεται τι έχει φύγει από κάθε δεξαμενή» περιγράφει χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος του σταθμού φόρτωσης AVIN OIL, κ. Βασίλης Καπογιάννης.

Το σύστημα εισροών-εκροών αποθηκεύει όλα τα στοιχεία φορτώσεων ποσότητες, θερμοκρασίες και άλλα τεχνικά στοιχεία σε ειδικά ηλεκτρονικά μέσα τα οποία ανά πάσα στιγμή μπορούν να ελεγχθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Έχουμε προχωρήσει ενάμιση ��ρόνο πριν, απ’ αυτό που ορίζει ο νόμος, κάνοντας πράξη την πάγια δέσμευση μας για πλήρη ποσοτική και ποιοτική διασφάλιση του πελάτη μας» σημειώνει ο κ. Μιλτιάδης Μπαμπίλης, Γενικός Διευθυντής της AVIN OIL.

Όμως ο έλεγχος δεν σταματάει εδώ. Όλα τα βυτιοφόρα είναι εξοπλισμένα με GPS αλλά και κάμερες συστήματα που ελέγχουν κάθε δευτερόλεπτο την πορεία των οχημάτων από τους σταθμούς φόρτωσης των καυσίμων στα πρατήρια.

Φαίνεται λοιπόν ότι για πρώτη φορά μια εταιρεία καταφέρνει να ελέγξει πλήρως την πορεία του καυσίμου της από την εγκατάσταση μέχρι το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου, αλλά και την δεξαμενή πετρελαίου του σπιτιού μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top