Βίντεο σοκ: Το στριπτίζ του Μαραντόνα

Βγήκε από τα ρούχα του αν και δεν κατέκτησε το Μουντιάλ

Βίντεο σοκ: Το στριπτίζ του Μαραντόνα

Μπορεί να ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον πάγκο της Αργεντινής, ωστόσο ενδέχεται να επιστρέψει ως προπονητής σε μια άλλη ομάδα με την οποία μεγαλούργησε: την ιταλική Νάπολι. Αυτό αναφέρει για τον Ντιέγκο Μαραντόνα ο αργεντίνικος τηλεοπτικός σταθμός Tyc Sports, που υποστηρίζει ότι οι παράγοντες του συλλόγου αναζητούν τον παλιό θρύλο της ομάδας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας.

Πάντως, αν νομίζετε ότι με τον αποκλεισμό της Αργεντινής από το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την συντριβή από την Γερμανία χάθηκε η ευκαιρία να δούμε τον Μαραντόνα να τρέχει γυμνός στους δρόμους τους Μπουένος Άιρες, όπως είχε δεσμευθεί, κάνετε λάθος. Ακολουθώντας προφανώς τα χνάρια της... Λαρίσσα, της παραγουανής φιλάθλου που αποκάλυψε ότι θα κάνει τελικά το στριπτίζ που είχε υποσχεθεί παρά την ήττα της Παραγουάης, αποφάσισε και ο Ντιέγκο να τηρήσει την δέσμευσή του παρά την μη κατάκτηση του Μουντιάλ από την «αλμπισελέστε».

Όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο - ντοκουμέντο, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε τελικά του στριπτίζ που είχε υποσχεθεί και μάλιστα υπό τους ήχους του «Don’t cry for me Argentina», του θρυλικού τραγουδιού που ερμήνευσε η Μαντόνα στην ταινία για την βιογραφία της Εβίτας Περόν. Μάλιστα, με το που ανέβηκε στο διαδίκτυο, έγινε ανάρπαστο, αλλά αυτήν την ώρα έχει μπλοκαριστεί η μετάδοσή του από το youtube σε ανήλικους λόγω του ακατάλληλου περιεχομένου του.

Το star.gr σας παρουσιάζει το βίντεο με... μικρή λογοκρισία (στο επίμαχο σημείο). Αν αντέχετε τις σκληρές εικόνες από το στριπτίζ του Ντιέγκο Μαραντόνα, δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top