Σοβαρός τραυμα��ισμός του Επστάιν

1-1 ο Ολυμπιακός με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σοβαρός τραυματισμός του Επστάιν

Ο τραυματισμός στη μέση του γερμανού επιθετικού Ντένις Επστάιν ήταν το γεγονός του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μόναχο. Ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο χορτάρι έπειτα από «εναέρια μονομαχία» και έδειξε να μην μπορεί να κουνηθεί.

Με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών πήγε ασθενοφόρο στο γήπεδο και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή της υγείας του, το ενθαρρυντικό είναι ότι μπορεί να κουνήσει τα πόδια του.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρώτο του ουσιαστικά δυνατό φιλικό παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν χωρίς Ντουντού, Λεντέσμα, Νταρμπισάιρ, Μαρέσκα και Βάντερσον και έτσι ο Έβαλντ Λίνεν δεν έβγαλε ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα από τους κροάτες, αλλά βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ μετά από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Βασιλόγιαννης στο 13\' και μετέτρεψε σε γκολ ο Σαμίρ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ζαϊρί μετά από σέντρα του Νικλιτσιώτη διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top