Συγκρατημένη αισιοδοξία για το χορτάρι του ΟΑΚΑ

Δύσκολο να είναι έτοιμο για το ΑΕΚ-Νταντί

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το χορτάρι του ΟΑΚΑ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί σχετικά με την προοπτική να γίνουν τελικά κανονικά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας οι αναμετρήσεις ΑΕΚ-Νταντί και Παναθηναϊκός-Ξάνθη μετά τη σύσκεψη των ανθρώπων της εταιρείας που φροντίζει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και εκπροσώπων των δύο ομάδων.


Η κατασκευάστρια εταιρεία ανέλαβε την ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ανέλαβε την υποχρέωση να διορθώσει το πρόβλημα μέχρι την Πέμπτη ώστε να είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρει παρά την πίεση του χρόνου.


Από την άλλη, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλλης, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM διατήρησε τις αμφιβολίες του για το αν θα είναι έτοιμο το χορτάρι μέχρι την Πέμπτη: «Δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Οι τεχνικοί έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη και εργάζονται πυρετωδώς για να το διορθώσουν. Πάντως οι ημέρες είναι λίγες και το καλύτερο για τη μελλοντική χρήση του ΟΑΚΑ θα ήταν να γίνει αλλαγή έδρας για λίγο καιρό» σημείωσε ο κ. Γρύλλης.


Πρώτη Καταχώρηση: 23/08/2010 -14.34

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top