Σάντος: «Να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες της Εθνικής»

Έφυγε η αποστολή για Βελιγράδι

Σάντος: «Να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες της Εθνικής»

Με στόχο να συνεχίσει τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας που την «έβαλαν» στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης αλλά και της υφηλίου, αναχώρησε μαζί με την αποστολή σήμερα ο νέος τεχνικός της «γαλανόλευκης», Φερνάντο Σάντος, για το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Εθνικής.

«Θέλω να δώσω συνέχεια στα επιτυχημένα χρόνια, σίγουρα περιμένουμε όλοι νίκες. Είναι το πρώτο παιχνίδι αυτό με τη Σερβία και ουσιαστικά η πρώτη επαφή με τους παίκτες σε αγώνα. Μην ξεχνάμε ότι το ματς αποτελεί την προετοιμασία για τα προκριματικά» ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός από το αεροδρόμιο.

Υπογραμμίζοντας ότι οι διεθνείς έχουν δείξει αξιομνημό��ευτη διάθεση και όρεξη, κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο, ο 56χρονος τεχνικός έδωσε μια μικρή γεύση από την αλλαγή φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στην Εθνική: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε στο σύστημα που έχουμε επιλέξει. Προφανώς πρέπει να στηριζόμαστε σε μια βάση, αλλά κανείς παίκτης δεν είναι αναντικατάστατος».

Η Εθνική Ελλάδοςαντιμετωπίζει την Τετάρτη στο Βελιγράδι την αντίστοιχη της Σερβίας σε φιλικό αγώνα ενώ οι επίσημες υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2012 ξεκινούν με εντός έδρας αγώνα με τη Γεωργία στις 3 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top