«Αντίο» στην Εθνική ο Αμανατίδης με δηλώσεις σοκ!

Καταγγέλει βασικούς στην Εθνική που δεν παίζουν στις ομάδες

«Αντίο» στην Εθνική ο Αμανατίδης με δηλώσεις σοκ!

Την οριστική του απόφαση να μη φορέσει και πάλι τη φανέλα της Εθνικής γνωστοποίησε ο Γιάννης Αμανατίδης καταγγέλλοντας ούτε λίγο ούτε πολύ σε δηλώσεις σοκ ότι οι ενδεκάδες είναι προαποφασισμένες ανεξαρτήτου αποδόσεως των παικτών!

Ο 28χρονος επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μιλώντας στο περιθώριο της προπόνησης της γερμανικής ομάδας τη Δευτέρα, έδειξε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τη λειτουργία της εθνικής ομάδας και άφησε αιχμές για τις επιλογές παικτών σε αυτή.

«Ορισμένα καλά ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αποσυρθεί, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι σωστά. Θέλω να αφοσιωθώ πλέον ολοκληρωτικά στις υποχρεώσεις μου με το σύλλογό μου και να βάλω τέλος στην καριέρα μου στην Εθνική» δήλωσε ο Αμανατίδης ο οποίος δεν προσκλήθηκε για το φιλικό της Τετάρτης με τη Σερβία.

Ο -πρώην πλέον- διεθνής ποδοσφαιριστής άφησε αιχμές για τις επιλογές παικτών στην εθνική με «σκληρές» δηλώσεις: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονταν στις ομάδες τους, αλλά έπαιζαν συνήθως στην Εθνική. Αυτό δεν έχει λογική. Ήταν γνωστό εκ των προτέρων για εννέα στους δέκα παίκτες ποιος θα παίζει. Πίστευα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γινόταν καλύτερο, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Κάποιοι παίκτες δεν εκπροσωπούσαν τη χώρα, αλλά τους εαυτούς τους. Αυτοί οι μηχανισμοί γύρω από την Εθνική με έκαναν έξα��λο και τους βαρέθηκα» υπογράμμισε ο Γιάννης Αμανατίδης.

Ωστόσο, λίγο πριν τελειώσει τις δηλώσεις του και αποχωρήσει από το προπονητικό κέντρο της Άιντραχτ, πέταξε και το «βέλος»: «Αν έλεγα όλα όσα γνωρίζω, τότε θα έσκαγε βόμβα»!

Ο Γιάννης Αμανατίδης ολοκληρώνει την καριέρα του στην Εθνική Ελλάδος με 35 συμμετοχές και 3 γκολ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top