Γιαννακόπουλος: «Θα πιέσουμε τον Διαμαντίδη να επιστρέψει στην Εθνική»

«Δεν είμαστε κορεσμένοι από τίτλους»

Γιαννακόπουλος: «Θα πιέσουμε τον Διαμαντίδη να επιστρέψει στην Εθνική»

Την αποκάλυψη-υπόσχεση πως όχι μόνο θα συζητήσουν με τον Διαμαντίδη το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική αλλά και πως θα τον πιέσουν έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΠΑΟ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε τόσο για τη νέα αγωνιστική χρονιά όσο και για την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Εθνική ομάδα: «Όχι μόνο θα τον μεταπείσουμε, αλλά θα τον πιέσουμε να επιστρέψει. Είναι τιμή να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην Εθνική. Είναι υποχρέωση» τόνισε με βεβαιότητα πως ο Διαμαντίδης θα επιστρέψει εν τέλει στην «επίσημη αγαπημένη».


Αναφορικά με τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ σημείωσε πως δε χορταίνει ποτέ να πανηγυρίζει τίτλους τονίζοντας ότι στα αποδυτήρια απόλυτο αφεντικό είναι ο προπονητής: «Εύχομαι όλοι να έχουν την υγειά τους και να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό ακόμη περισσότερους τίτλους. Από τους τίτλους δεν είμαστε κορεσμένοι. Κάθε χρονιά ξεκινάμε από την αρχή. Δεν έχει σημασία αν έκανα εγώ ό,τι περνούσε από το χέρι μου. Σημασία έχει ότι έκανα ό,τι μου ζήτησε ο προπονητής. Από την πόρτα των αποδυτηρίων και μέσα είναι αυτός αφεντικό. Από την πόρτα και έξω εμείς. Είμαστε μια οικογένεια και έχουμε καθορίσει τους ρόλους μας. Από κει και πέρα, με λυπεί που το ελληνικό μπάσκετ αντί να ανεβαίνει, πέφτει. Είναι μια δύσκολη περίοδος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top