Ο εκκεντρικός Ζοζέ Μουρίνιο…

Τη μία ταξινομεί τσίχλες και την άλλη πετά μπουκάλια

Ο εκκεντρικός Ζοζέ Μουρίνιο…

Είναι ο άνθρωπος που λατρεύουν τα ΜΜΕ όλου του κόσμου. Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκει έναν τρόπο να μην αφήσει παραπονεμένους όσους ρεπόρτερ δεν κοιτούν τον αγώνα αλλά τον ίδιο και τις αντιδράσεις του στον πάγκο…


Ο ίδιος φροντίζει να τους υπενθυμίζει -με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο φυσικά- πως εκτός από κορυφαίος προπονητής του κόσμου (τίτλο που έχει αποδώσει ο ίδιος στον εαυτό του αν και προφανώς κανείς δ��ν αμφισβητεί ότι πρόκειται εκ των κορυφαίων) είναι και εκκεντρικός χαρακτήρας.


Ενώ λοιπόν τα αστέρια των δύο αντίπαλων ομάδων (Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μαδρίτης) ήταν παρατεταγμένα στον αγωνιστικό χώρο, κάποιοι προτίμησαν να εστιάσουν στον «chosen one» και δεν έχασαν


Ο εκκεντρικός Ζοζέ Μουρίνιο, λοιπόν, πήρε θέση στον πάγκο της φιλοξενούμενης «βασίλισσας» και αρχίζει την ιεροτελεστία…: πρώτα κάθεται στον πάγκο με την ησυχία του και στη συνέχεια με ευλάβεια βγάζει το μπλοκάκι του και το τοποθετεί κάτω από το κάθισμα. Η συνέχεια όμως είναι ακόμη καλύτερη…


Ο Πορτογάλος τεχνικός βγάζει από την τσέπη του σακακιού του τσίχλες, τις αφαιρεί από τη συσκευασία και τις στοιχίζει με προσοχή στο διπλανό από αυτόν κάθισμα. Μετά απλά περιμένει να έρθει ο βοηθός του… Μετά αρχίζει ο αγώνας και το… μάσημα!


Όσο ήρεμος όμως φαινόταν να είναι πριν τον αγώνα (ο οποίος σημειωτέον έληξε με νίκη της Ρεάλ με 1-2) τόσο… ανήσυχος και νευρικός ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο βίντεο φαίνονται καθαρά κάποιες γκριμάτσες του Ζοζέ προφανώς σε φάσεις όπου δεν είχαν την εξέλιξη που ο ίδιος θα επιθυμούσε ενώ -εκτός από φωνές και διαμαρτυρίες- θα δείτε τον Ζοζέ να εκνευρίζεται τόσο που πετάει μπουκάλια στον πάγκο της ομάδας του!


Δεν θα κοουτσάρει την εθνική Πορτογαλίας


Αρνητική τελικά ήταν η κατάληξη τουσ σίριαλ Μουρίνιο-Εθνική Πορτογαλίας.


Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ αναρωτήθηκε δημοσίως γιατί να μην τον αφήσει ο σύλλογος να κοουτσάρει την εθνική στους αγώνες με Δανία και Ισλανδία στις 8 και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα από τη στιγμή που εκείνη την περίοδο έχει έναν 10ήμερο κενό.


Η απάντηση στην... απορία του Πορτογάλου ήρθε δια στόματος του γενικού διευθυντή της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο: «Δε λάβαμε ποτέ επίσημο αίτημα από την πορτογαλική ομοσπονδία ενώ υποτίθεται ότι η ίδια είχε μιλήσει ήδη με τον Ζοζέ. Σε κάθε περίπτωση μας ενημέρωσαν ότι βρήκαν άλλη λύση οπότε το θέμα θεωρείται λήξαν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top