Νίκη για Ολυμπιακό, στραβοπάτημα για ΠΑΟΚ και Άρη

Νίκησε και η Κέρκυρα

Νίκη για Ολυμπιακό, στραβοπάτημα για ΠΑΟΚ και Άρη

Με μ��α εμφάνιση που θα ξεχαστεί γρήγορα, o Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και το μόνο που κρατάει είναι οι τρεις βαθμοί, που τον φέρνουν πάνω από τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία. Σκόρερ του τέρματος ο Πάντελιτς στο 32ο λεπτό στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ ερχόταν ισόπαλος 1-1 με τον «νεοφώτιστο» Ολυμπιακό Βόλου άφηνε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο του. ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο και ο Ολυμπιακός Βόλου το εκμεταλλεύτηκε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μάρτιν στο 22’ αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Ίβιτς στο 38ο λεπτό.

Ο Άρης, από την άλλη, μετά το μεθύσι από την επικράτηση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης προσγειώθηκε απότομα στην ελληνική πραγματικότητα και γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0. Το τέρμα της συνάντησης ο Μπάλαμπαν στο 87’.

Συνέχισε, τέλος, τις καλές της εμφανίσεις η Κέρκυρα επικρατώντας με 3-1 επί του Ατρόμητου εντός έδρας. Τα γκολ ο Επστάιν στο 27’ και 52’ και ο βαλέντα στο 58’ ενώ για τον Ατρόμητο μείωσε ο Περόνε στο 65’.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top