Ηφαίστειο... που εξερράγη ο «Ντούντα»!

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξέσπασε και πάλι κατά των διαιτητών

Ηφαίστειο... που εξερράγη ο «Ντούντα»!

Ποιος δε θυμάται τον «σοφό» του παγκοσμίου μπάσκετ να ωρύεται κατά των διαιτητών στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ μεταξύ Σερβίας και Τουρκίας;


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς (προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Σερβίας) είχε κάνει ευθέως λόγο για κλοπή και αλλοίωση αποτελέσματος.


Τώρα που είδε (όπως και όλος ο κόσμος) και το βίντεο που δείχνει καθαρά ότι ο Τουντσερί -ο οποίος σημείωσε το νικητήριο καλάθι της Τουρκίας- να πατά γραμμή μπροστά στον διαιτητή, πραγματικά βγήκε έξω από τα ρούχα του ενώ ζήτησε και από τον πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας να καταθέσουν γραπτώς επίσημη διαμαρτυρία στη FIBA.

«Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Και το ωραίο είναι ότι ο ένας διαιτητής του αγώνα ορίστηκε την επομένη να σφυρίξει και το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισπανία. Ως επιβράβευση μάλλον» σημείωσε ειρωνικά ο «Ντούντα».


«Η FIBA παραμένει σιωπηλή και κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να μας δώσει μια απάντηση ή να απολογηθεί για ό,τι έγινε. Νομίζω ότι οι κύριοι Κοτλέμπα και Μπάουμαν θα είχαν περισσότερους λόγους να το κάνουν ειδικά από την στιγμή που καθόντουσαν ακριβώς πίσω από το σημείο που ο Τουντ��ερί πάτησε γραμμή. Αν είχαν την ευθιξία, θα υπέβαλαν την παραίτησή τους. Μίλησα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας, τον Κάπισιτς και τον γενικό γραμματέα Γκαβρίλοβιτς και απαίτησα να διαμαρτυρηθούν γραπτώς και να στείλουν το σχετικό βίντεο στον πρόεδρο της FIBA, Ιβάν Μαϊνινί. Πιστεύω αύριο κιόλας θα το κάνουν…» ανέφερε ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας ο οποίος δε λέει να το χωνέψει ότι του στέρησαν την παρουσία στον τελικό.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, έχει ο «Σοφός» τα δίκια του καθώς γενικότερα «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι» πως η οικοδέσποινα Τουρκία όντως βοηθήθηκε από τους διαιτητές στο Μουντομπάσκετ...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top