Ζαγοράκης: «ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα»

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ για τους στόχους της

Ζαγοράκης: «ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα»

Ξακάθαρα έθεσε τον στόχο του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μιλώντας σε σ��νέντευξη Τύπου. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο νέο γήπερο, τον Σάντος και τον Βρύζα αλλά και τις οφειλές στους παίκτες.

«Αυξήσαμε το μπάτζετ γιατί πιστεύουμε στην ομάδα. Η ομάδα φέτος πάει για πρωτάθλημα...Η ομάδα είναι πιο δυνατή από τα τρία προηγούμενα χρόνια. Είναι έτοιμη να δώσει περισσότερες χαρές», δήλωσε ο Ζαγοράκης και αναφέρθηκε εκτενώς στα οικονομικά αλλά και τις εκκρεμότητες προς τους παίκτες.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, οι παίκτες κάνουν υπομονή όπως τους έχει ζητηθεί και όλα θα είναι τελειωμένα στα τέλη Οκτωβρίου καθώς υπάρχει η σχετική δέσμευση. «Στους ποδοσφαιριστές οφείλονται 2.000.000 ευρώ. Δώσαμε 1.200.000 από τα διαρκείας στα έργα της Τούμπας. Από τα τηλεοπτικά 350.000 δώσαμε, δώσαμε από τη σύμβαση του ΟΠΑΠ 200.000. Εκεί οφείλεται οι καθυστέρηση των ποδοσφαιριστών. Δεν είναι άνοιγμα. Είναι έλλειψη ταμιακής ρευστότητας», πρόσθεσε.

Μιλώντας για το νέο γήπεδο, ο Ζαγοράκης τόνισε πως η Τούμπα είναι προτεραιότητα, ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει σε άλλο χώρο. «Καινούργιο γήπεδο. Πρέπει επιτέλους να ξεκινήσει. Το λέμε το φωνάζουμε. Δώσαμε πολλά λεφτά για την Τούμπα. Δώσαμε 3.000.000 ευρώ μέσα στην τριετία. Δεν θα σταματήσουμε να τα δίνουμε γιατί είναι γήπεδο 50 ετών. Το λέμε τώρα και θα το πούμε μετά από έξι μήνες. Όλοι να πάρουμε ενεργό ρόλο», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την φυγή των Σάντος και Βρύζα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως είχαν κουραστεί από την ομάδα. Για τον προπονητή δήλωσε πως δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν, ενώ για τον Βρύζα πως εμένε να φύγει παρά την επιθυμία της ΠΑΕ να παραμείνει.

«Το χαμηλά τη μπάλα σημαίνει ότι έχει αξία το αποτέλεσμα. Πρώτη αγωνιστική παίξαμε και ακούω θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το παίρνεις όταν τελειώνει στην 30η αγωνιστική. Αυτό σημαίνει χαμηλά την μπάλα», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top