Ήττα από την Τουρκία αλλά σετ χρυσάφι

Έχασε η Ελλάδα 3-1 στην Άγκυρα αλλά ελπίζει

Ήττα από την Τουρκία αλλά σετ χρυσάφι

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών από την αντίστοιχη της Τουρκίας στην Άγκυρα, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2011. Ωστόσο το ένα σετ που κατάφερε να πάρει την κρατά «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού με 3-0 στον επαναληπτικό του Ηρακλείου την άλλη Κυριακή η Ελλάδα θα είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Η Ελλάδα έχασε το πρώτο σετ με 25-19 και το δεύτερο με 25-16. Το σκηνικό άλλαξε στο τρίτο σετ, όπου οι Έλληνες διεθνείς ξεκίνησαν με πάθος και διάθεση, μη επιτρέποντας στην τούρκικη ομάδα να πάρει προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ακόμα και με πέντε πόντους (19-24) αλλά τελικά κέρδισαν το σετ με 23-25, αφού οι Τούρκοι κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά. Στο τέταρτο σετ οι γηπεδούχοι δυναμικά κέρδιααν 25-13 και πήραν τη νίκη.

Σε περίπτωση ήττας από την Τουρκία στον επαναληπτικό ή νίκης με σκορ 3-2 θα προκριθούν οι Τούρκοι. Αν κερδίσουμε 3-0 περνάμε εμείς ενώ αν το σκορ έρθει 3-1 τότε θα μετρήσουν οι πόντοι – και στην περίπτωση αυτή μάλλον δύσκολα θα μπορέσουμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωβόλεϊ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top