Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ

Τύφλα να έχο��ν τα επεισόδια στο Ελλάδα - Σερβία

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ

Χαμός στο ίσιωμα σε... φιλικό (υποτίθεται) αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και της Κίνας. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου ο Ζανγκ Γκίνπενγκ δέχτηκε φάουλ από βραζιλιάνο αντίπαλο, το οποίο δεν σφυρίχτηκε.

Η αντίδραση των κινέζων ήταν κάτι παραπάνω από θερμή και μέσα σε δευτερόλεπτα ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ, με τις δύο πεντάδες αλλά και τους παίκτες των πάγκων των δύο πλευρών να επιδίδονται σε έναν αγώνα πυγμαχίας, πάλης, κικ μπόξινγκ, κουνγκ φου και κατς μαζί.

Οι γροθιές και οι κλωτσιές άρχισαν να πέφτουν σύννεφο, με τους διαιτητές να μην έχουν άλλη επιλογή από το να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι. Σα να μην έφτανε όμως αυτό, το ξύλο επεκτάθηκε και εκτός γηπέδου, στα αποδυτήρια, όπου κινέζοι επιτέθηκαν στους βραζιλιάνους!

Η κινέζικη ομοσπονδία μπάσκετ ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό και ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία της ομάδας για τους Ασιατικούς Αγώνες σταματάει μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το "αμαρτωλό" ματς, ενώ υπήρξε η διαβεβαίωση πως όσοι κριθούν ένοχοι θα τιμωρηθούν αυστηρά.

Απολογισμός του "φιλικού" ήταν αρκετοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένας κινέζος παίκτης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο λαιμό. Δείτε τις απίστευτες εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες, μπροστά στις οποίες το ξύλο στην αναμέτρηση Ελλάδας – Σερβίας το καλοκαίρι θυμίζει... εκκλησία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top