Η υφήλιος... επί ποδός για το «el clasico»!

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ!

Η υφήλιος... επί ποδός για το «el clasico»!

Οι αναμετρήσεις των δύο μεγαλύτερων ομάδων της Ισπανίας, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, πάντοτε προκαλούσαν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού.


Ειδικά φέτος όμως αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και δεν εννοούμε απλά τη δαιμονισμένη φόρμα της Ρεάλ: είναι η πρώτη αναμέτρηση με το Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης!


Οι φίλαθλοι του (θεαματικού) ποδοσφαίρου ήδη έχουν πάρει θέσεις για έναν αγώνα (22.00 ώρα Ελλάδος) που δικαίως λέγεται «el clasico» καθώς αυτά που χωρίζουν τις δύο ομάδες θέλει κανείς τόνους μελανιού για να τα αποτυπώσει σε χαρτί.


Ένας από τους κορυφαίους νέους τεχνικούς (και σίγουρα από τους πιο επιτυχημένους των τελευταίων ετών παγκοσμίως), ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αντιμετωπίζει τον κατά πολλούς κορυφαίο τεχνικό της υφηλίου, Ζοσέ Μουρίνιο.


Η ιστορία, όμως, δεν... τελειώνει εκεί! Στο γήπεδο θα βρεθούν αντιμετωποι μερικοί από τους καλύτερους και ακριβότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Χάι-λάιτ; Αναμφισβήτητα, η άτυπη μονομαχία των θεωρούμενων ως δύο κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη, του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.


Οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών κάνουν λόγο για φαβορί (λόγω και έδρας) τη Μπαρτσελόνα. Ίσως και είναι έτσι. Αλλά ας μην ξεχνάμε δύο πράγματα: πρώτον ότι στον πάγκο της Ρεάλ βρίσκεται ο «εγωιστής» Μουρίνιο (που δεν του αρέσει να χάνει) και δεύτερον, στη Μαδρίτη δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει εκείνη τη ντροπιαστική ήττα του 2009 με 2-6 εντός έδρας και ζητούν εκδίκηση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top