«Standing Ovation» για τον Σάρας…

Επέστρεψε και επίσημα εκεί που ανδρώθηκε μπασκετικά

«Standing Ovation» για τον Σάρας…

Την αποθέωση γνώρισε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στην πρώτη του επίσημη (επαν)εμφάνιση με τη Λιέτουβος Ρίτας, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά.


Η λιθουανική ομάδα αντιμετώπισε εντός έδρας χθες την Τσιμπόνα στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας. Στο ρόστερ της και πάλι -μετά από 12 χρόνια- ένας παίκτης που την είχε οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες: ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.


Και οι οπαδοί της Λιέτουβος έδειξαν και ότι δεν ξεχνάνε και ότι ξέρουν πώς να τιμούν μια εξέχουσα ευρωπαϊκή μπασκετική προσωπικότητα.


Εισερχόμενος λοιπόν στο γήπεδο, ο «Σάρας» έζησε ένα άνευ προηγουμένου standing ovation από τους φιλάθλους στις κερκίδες, παίρνοντας έτσι το πιο «θερμό» καλωσόρισμα!


Ο «Σάρας» συγκινημένος δήλωσε: «Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Αυτά τα πράγματα μένουν για μια ζωή και ήταν μια αξέχαστη βραδιά. Μου δίνει δύναμη να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα στο βαθμό που θέλει. Το πιο σημαντικό πάντως είναι ότι κερδίσαμε».


Τι κι αν ο ίδιος δεν ήταν ακόμη έτοιμος αγωνιστικά και μπήκε στο γήπεδο όταν η ομάδα του προηγούταν με 30 πόντους: «Δεν ένιωθα έτοιμος αλλά, εντάξει, ήταν ωραίο για τον κόσμο να με δει στο παρκέ. Φυσικά, ακόμη μαθαίνω την ομάδα και θα χρειαστώ λίγο χρόνο».


Δείτε το βίντεο με την αποθέωση και φάσεις από τον αγώνα…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top