Σισέ: «Είμαι δεμένος με το σύλλογο»

Συνέντευξη του Γάλλου επιθετικού στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ

Σισέ: «Είμαι δεμένος με το σύλλογο»

Δε σταματάει να δείχνει ευγνώμων στη «νέα ευκαιρία της καριέρας του», όπως χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό, ο Τζιμπρίλ Σισέ.


Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι είναι πολύ δεμένος με το σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στο τατουάζ που έκανε με το σήμα του Παναθηναϊκού.


«Ο σύλλογος μου έδωσε όσα χρειαζόμουν για να κάνω όσα έκανα.Ήταν μια νέα ευκαιρία στην καριέρα μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζιμπρίλ Σισέ. «Είμαι πολύ δεμένος με το σύλλογο. Το τατουάζ με το τριφύλλι που έκανα είναι ο δικός μου τρόπος να πω ευχαριστώ στο σύλλογο που μου έδωσε τη δυνατότητα να πετύχω τους στόχους μου, που ήταν το νταμπλ και η συμμετοχή στην Εθνική Γαλλίας στο Μουντιάλ».


Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε και για την κακή -βάσει των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων- πορεία του «τριφυλλιού» στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για εμάς αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε γιατί θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».


Ο Σισέ, τέλος, δεν ξεχνά να μιλήσει και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σημειώνοντας ότι, αν και έχει αγωνιστεί σε ομάδες με απίθανους οπαδούς, όπως η Μαρσέιγ, η Λίβερπουλ και η Οσέρ, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού «είναι ένα θέαμα που αξίζει και πρέπει να το δει κανείς. Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top