Παρελθόν από Κρίσταλ Πάλας ο Ντάβιντς

Λίγους μήν��ς τελικά κράτησε η θητεία του…

Παρελθόν από Κρίσταλ Πάλας ο Ντάβιντς

Δεν ξεπέρασε τελικά τους λίγους μήνες η θητεία του Έντγκαρ Ντάβιντς στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας.


Μπορεί ο Ολλανδός άσος -αν και αισίως στα 37 του χρόνια- να προκάλεσε παροξυσμό στις τάξεις των οπαδών της αγγλικής ομάδας με την άφιξή του αλλά τελικά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου και τις προσδοκίες των οπαδών.


Χαρακτηριστικό της δυσκολίας που συνάντηση να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Μετρώντας μόλις επτά συμμετοχές από την αρχή της χρονιάς και μέτριες εμφανίσεις στο σύνολο τους, ο σύλλογος αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους.


Η οριστικοποίηση του «διαζυγίου» με την Κρίσταλ Πάλας, ήρθε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του 37χρονου ποδοσφαιριστή, όπου ο ίδιος έγραψε: «Σήμερα, Δευτέρα, αποφάσισα να τερματίσω τη θητεία μου στην Κρίσταλ Πάλας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με στήριξαν και πραγματικά, βίωσα μια από τις καλύτερες εμπειρίες».


Ο προπονητής της ομάδας, Τζορτζ Μπέρλεϊ, από την πλευρά δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του ντάβιντς παρά το γεγονός ότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα: «Αποφασίσαμε πως το καλύτερο ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ο Έντγκαρ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και απήλαυσα κάθε στιγμή που δούλεψα μαζί του, αλλά είχαν προηγηθεί δύο χρόνια που ήταν χωρίς ομάδα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top