Δείτε όλα τα γκολ της αγωνιστικής

Παρέμεινε η διαφορά Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Δείτε όλα τα γκολ της αγωνιστικής

Παρέμεινε η διαφορά των πέντε βαθμών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυξήθηκε από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν στην τρίτη θέση, μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, που αποτέλεσε και την πρώτη αγωνιστική για το 2011. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στο Καραϊσκάκη με 2-0 τον Ηρακλή και έτσι αποκατέστησαν την διαφορά των πέντε πόντων από τον Παναθηναϊκό, που είχε περάσει την Τρίτη από την Ξάνθη νικώντας με το ίδιο σκορ.

Σε αντίθεση με τους δύο αιωνίους, στραβά ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος για τους δύο δικεφάλους, οι οποίοι ωστόσο παρά τις βαθμολογικές τους απώλειες, ισοβαθμούν στην τρίτη θέση. Η ΑΕΚ έμεινε στο μηδέν με την Κέρκυρα στο άδειο ΟΑΚΑ, ενώ ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Νίκη με 1-0 πέτυχε ο έτερος ευρωπαίους Άρης επί της Καβάλας, ενώ από τα αποτελέσματα που συζητήθηκαν ήταν η βαριά ήττα της Λάρισας από τον Ατρόμητο με 3-0, που είχε ως αποτέλεσμα να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας η θεσσαλική ομάδα και να υπάρξει έκρηξη των οπαδών της.

Με 3-0 κέρδισε και ο Αστέρας Τρίπολης τον Εργοτέλη, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πανιώνιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Δείτε στο βίντεο όλα τα τέρματα που σημειώθηκαν στην 16η αγωνιστική...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top