Συνάντηση με Μαρινάκη και Γόντικα ο Νικητιάδης

«Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα της βίας»

Συνάντηση με Μαρινάκη και Γόντικα ο Νικητιάδης
Διαδοχική συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον προεδρεύων αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα, είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης.

Ο κ. Νικητιάδης δέχθηκε στο γραφείο του πρώτα τον «ισχυρό» άνδρα του Ολυμπιακό στον οποίο τόνισε ότι δε θα ανεχθεί να επαναληφθούν τα γεγονότα του «Καραϊσκάκη». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει προς την εξάλειψη της αθλητικής βίας και φάνηκε για ακόμη μία φορά μετανοιωμένος για τα όσα δήλωσε μετά τον αγώνα.

Περίπου δύο ώρες μετά, το κατώφλι του υπουργείο πέρασε ο κ. Γόντικας ο οποίος μετά ��πό συζήτηση με τον Νικητιάδη υποσχέθηκε να φέρει την επόμενη βδομάδα τις δικές του προτάσεις, αφού πρέπει πρώτα να εγκριθούν από το ΔΣ.

«Εμείς επανεξετάζουμε τις θέσεις μας στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή δεν έχω προτάσεις να σας δώσω, αλλά προτάσεις υπάρχουν. Θα περιμένουμε να εφαρμοστεί ο νόμος, να επιβληθούν παραδειγματικές τιμωρίες και μετά θα κάνουμε και προτάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γόντικας.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top