Στιγμές χαλάρωσης για τους πιλότους της Φόρμουλα 1

Απίστευτες σκηνές από την προετοιμασία

Στιγμές χαλάρωσης για τους πιλότους της Φόρμουλα 1

Χαλαρές στιγμές πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της «Φόρμουλα ένα» βιώνουν διάσημοι οδηγοί τρεις ημέρες πριν τα τελικά δοκιμαστικά με τα μονοθέσια.

Οι διάσημοι οδηγοί των εταιριών που θα συμμετάσχουν στο πρώτο Γκράν Πρι της Αυστραλίας, προσπαθούν να χαλαρώσουν ακόμα και με την μαγειρική σε όμορφες παραλίες. Λουκάνικα, μπέικον και άλλα αλλαντικά επιτρέπονται, προφανώς στην διατροφή του Γερμανού Σεμπαστιάν Φέτελ και του Αυστραλού, Μάρκ Γουέμπερ που θα τρέξουν κι ��φέτος με τα μονοθέσια της Ρέντ Μπούλ.

Την ίδια ώρα, η περσινή πρωταθλήτρια των κατασκευαστών, η Ρέντ Μπουλ, θέλησε να διαφημίσει την συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα-1, με το κούρεμα προβάτων από τους Φέτελ και Γουέμπερ, οι οποίοι τα πήγαν μια χαρά.

Άλλοι οδηγοί της Φόρμουλα-1, όπως ο Λουίς Χάμιλτον που δοκιμάζει το νέο μονοθέσιο της Μακ Λάρεν, φροντίζουν τη φυσική κατάσταση τους με τρέξιμο αρκετών χιλιομέτρων, ενώ ο Τζένσον Μπάτον, προλαβαίνει να παρακολουθήσει και επιδείξεις μόδας.

Στο φετινό πρωτάθλημα που αρχίζει την Κυριακή για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες θα συνυπάρξουν πέντε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές: ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο Φερνάντο Αλόνσο, ο Τζένσον Μπάτον, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top