Σούπερ Λίγκα: αναβολή στέψης για τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1

Σούπερ Λίγκα: αναβολή στέψης για τον Ολυμπιακό

Μπορεί να προηγήθηκε στο 12 με τον Τζιμπούρ, ωστόσο όχι μόνο δεν μπόρεσε να κερδίσει αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ολυμπιακός. Έτσι η στέψη, καθώς θα κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα αν κέρδιζε, πήρε παράταση για κάποια από τις επόμενες αγωνιστικές.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν από ένα ημίχρονο στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι στο πρώτο, ο δικεφαλος στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε πριν κλείσει το ημίχρονο σε μια φάση γκραν γκινιόλ: ο Γκαρσία απομάκρυνε πάνω στην γραμμή το σουτ του Τζιμπούρ, δεν έγινε το 0-2 και ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αντεπίθεση όπου μετά από διαδοχικά λάθη των Ρόμενταλ και Πάρντο, ο Κουτσιανικούλης ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά. Στο 48 η “βολίδα” του Ετό σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, στο 51 ο Μουσλίμοβιτς δεν νίκησε τον Πάρντο σε τετατέτ αλλά στο 69 ο Βιεϊρίνια κέρδισε το πέναλτι από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και ο Βίτολο ευστόχησε, γράφοντας το τελικό 2-1.

Έτσι ο “δικέφαλος του βορρά” ανεβαίνει ξανά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top