Το el clasico μεταφέρθηκε και εκτός γηπέδου!

Πόλεμος στο διαδίκτυο για την αποβολή του Πέπε!

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο ανάμεσα σε υποστηρικτές της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα με αφορμή την επίμαχη φάση που σημάδεψε τον αγώνα, την αποβολή του Πέπε για προβολή στον Άλβες.

Τα αίματα άναψαν όταν οι Μαδρι��ένοι ανήρτησαν στην επίσημη (!) ιστοσελίδα τους βίντεο που δείχνει -μεταξύ άλλων- σε αργή κίνηση την επίμαχη φάση. Εκεί φαίνεται (κάτι το οποίο τονίζουν και οι ίδιοι) ότι τελικά το πόδι του Πέπε δε βρίσκει ποτέ τον ποδοσφιαριστή των «Καταλανών».

Φυσικά, αυτό το βίντεο αναρτήθηκε τάχιστα και στο Youtube και σε άλλες ιστοσελίδες και οι φίλοι των «Μαδριλένων» άρχισαν να κάνουν λόγο για «σφαγή». Οπότε οι «μπαρτσελονίστας» είπαν να απαντήσουν καταλλήλως!

Έφτιαξαν ένα δικό τους βίντεο στο οποίο ισχυρίζονται ότι δείχνουν το πώς αλλοίωσε η Ρεάλ την εικόνα ώστε να φαίνεται ότι το πόδι του ποδοσφαιριστή της δεν ακουμπά τον Άλβες. Και επιπλέον, ισχυ��ίζονται ότι ακόμη και έτσι να ήταν, ο κανονισμός λέει ότι δεν έχει σημασία αν τον «βρήκε» τελικά αλλά η πρόθεση του Πέπε!

Έχουν να παιχτούν πολλά ακόμη επεισόδια μέχρι την Τρίτη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top