Με Κάκο ο τελικός κυπέλλου – Τέλος τα εισιτήρια για ΑΕΚ

Σχεδόν όλα έτοιμα για τον τελικό της 30ης Απριλίου

Με Κάκο ο τελικός κυπέλλου – Τέλος τα εισιτήρια για ΑΕΚ
Ο διεθνής Τάσος Κάκος από τον σύνδεσμο Κέρκυρας θα είναι -για τρίτη συνεχή φορά-ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοινώθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Βοηθοί του κ. Κάκκου θα είναι ο Χρήστος Μπαλτάς και ο Πέτρος Τρύφων ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.

Τέλος τα εισιτήρια της «Ένωσης»

Μπορεί η βροχή να ήθελε να τους… χαλάσει τα σχέδια αλλά η «δίψα» των ενωσιτών για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να ενισχύσουν την ομάδα τους στην προσπάθεια κατάκτησης του κυπέλλου υπερκέρασε κάθε εμπόδιο.

Με την ουρά έξω από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου να έχει ξεκινήσει [πολύ πριν τις 11.00 που θα άρχιζε η διάθεση, χρειάστηκαν μόλις 3 ώρες για να εξαφανιστούν και τα τελευταία 2.000 «μαγικά χαρτάκια» του τελικού.

Η ΑΕΚ είχε ήδη διαθέσει 32.000 εισιτήρια και μόλις χθες πήρε τα επιπλέον 2.000 που διέθεσε σήμερα. Υπολογίζεται ότι μαζί με τα εισιτήρια των οργανωμένων, η «Ένωση» θα έχει στο ΟΑΚΑ περίπου 35.000 οπαδούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top