Νεαρός μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σοκ από την βία των χούλιγκανς

Νεαρός μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό τυφλής βίας ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων, που είχε σαν αποτέλεσμα δύο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να τραυματιστούν σοβαρά, μετά από επίθεση που δέχτηκε ο σύνδεσμός τους στου Γκύζη. Ο ένας είχε χτύπημα στο κεφάλι, ωστόσο ο δεύτερος είχε σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, ευρισκόμενος πάντως εκτός κινδύνου.

Όλα συνέβησαν έξω από σύνδεσμο των οπαδών του τριφυλλιού στου Γκύζη, ο οποίος δέχτηκε οργανωμένη επίθεση από δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού, που εμφανίστηκαν με μηχανάκια στο χώρο και συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αποτέλεσμα των συγκρούσεων ήταν να τραυματιστούν δύο φίλαθλοι των πρασίνων, με αυτόν που μαχαιρώθηκε να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση – αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένει στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα είχαν σημειωθεί συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίες αυτήν την περίοδο δίνουν μεταξύ τους αγώνες για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ, έξω από σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Κυψέλη. Μάλιστα, μετά τις συμπλοκές εκείνες η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές οπαδών των ερυθρολεύκων...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top