Στους τελικούς του NBA οι Ντάλας Μάβερικς

Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους...

Στους τελικούς του NBA οι Ντάλας Μάβερικς

Στους τελικούς του ΝΒΑ προκρίθηκαν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους οι Ντάλας Μάβερικς, μετά την επικράτησή τους τα ξημερώματα επί των Θάντερ εντός έδρας με 100-96. Η παρέα του Νοβίτσκι εμφανίστηκε με περισσότερες αντοχές στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε την πολύτιμη νίκη, με την οποία έφτασε στην τέταρτη και πήρε το εισιτήριο για τα τελικά.

Οι Ντιρκ Νοβίτσκι και Σον Μάριον ήταν οι κορυφαίοι παίκτες για τους γηπεδούχους με 28 πόντους έκαστος, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Γουέστμπρουκ και Ντουράντ με 31 και 23 πόντους αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος, οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί ακόμα και με οκτώ πόντους αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την διαφορά.

Ο σύλλογος του Ντάλας περιμένει πλέον τον νικητή της σειράς Μαϊάμι Χιτ – Σικάγο Μπουλς (το Μαϊάμι προηγείται με 3-1 και απέχει μία νίκη από την εξασφάλιση του εισιτηρίου της πρόκρισης), προκειμένου να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στους φετινούς τελικούς του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ NBA...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top