Η ηφαιστειακή τέφρα παιδεύει και το …ποδόσφαιρο!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ανησυχεί για την μεταφορά τους

Η ηφαιστειακή τέφρα παιδεύει και το …ποδόσφαιρο!
Την ανησυχία του εξέφρασε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Πεπ Γκουαρδιόλα, για την μεταφορά των παικτών αλλά και των οπαδών της ομάδας στο Λονδίνο, εξαιτίας της έκρηξης του ηφαιστείου «Γκριμσβεντ» στην Ισλανδία.

«Ελπίζω οι οπαδοί μας να καταφέρουν να φτάσουν στο Λονδίνο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μας πουν οι ειδικοί. Αν χρειαστεί θα αλλάξουμε το πρόγραμμά μας και θα βρεθούμε στο Λονδίνο νωρίτερα» δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει ένα λόγο παραπάνω να ανησυχεί καθώς και πέρυσι αντιμετώπισε ανάλογο πρόβλημα. Η ομάδα αναγκάστηκε εξαιτίας του ηφαιστειακής τέφρας να μεταβεί στο Μιλάνο από την Βαρκελώνη οδικώς. Πολλοί μάλιστα είχαν πει ότι η ομάδα είχε κουραστεί και γι αυτό είχε αποκλειστεί από την Ιντερ.

Δεν έλειψε να αναφερθεί και στην Γιουνάιτεντ, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Παρακολουθήσαμε με τους παίκτες μου τις τελευταίες δύο ημέρες τον τελικό της Ρώμης. Πρέπει να σας πω ότι σε εκείνο το ματς η Γιουνάιτεντ είχε καλύτερη τακτική από εμάς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και φτάσαμε στη νίκη».

Και κλείνει λέγοντας ότι, «είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να παρουσιάσει τέσσερις ή και πέντε διαφορετικές ενδεκάδες. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη εδώ και 15 χρόνια». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top