Οριστικό: Υποβιβάζεται ο Ηρακλής στη Β’ Εθνική

Απορρίφθηκε η έφεσή του. Μένει ο Πανιώνιος

Οριστικό: Υποβιβάζεται ο Ηρακλής στη Β’ Εθνική

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αφού απορρίφθηκε η έφεσή της. Έτσι, υποβιβάζεται στην πιο κάτω κατηγορία, αυτ��ν της Φούτμπολ Λιγκ, από την οποία θα ανέβουν τελικά τέσσερις και όχι τρεις ομάδες.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις αναφορικά με τις εφέσεις των ομάδων που δεν είχαν λάβει άδεια σε πρώτο βαθμό. Ο Πανιώνιος την γλίτωσε, όπως και ο Πανσερραϊκός, που όμως υποβιβάζεται στην πιο κάτω κατηγορία για αγωνιστικούς λόγους, αφού αναδείχθηκε τελευταίος στην βαθμολογία.

Η βόμβα είναι όμως η απόρριψη της έφεσης του Ηρακλή, που έγινε δεκτή τυπικά αλλά απορρίφθηκε κατ’ ουσίαν. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ομάδα υποβιβάζεται και ήδη στις τάξεις των οπαδών του Ηρακλή επικρατεί αναβρασμός και ετοιμάζονται μεγάλες διαδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, ο Ηρακλής είναι μάλλον άξιος της μοίρας του και πληρώνει λάθη των διοικούντων του. Άλλωστε και πέρυσι είχε αντιμετωπίσει αντίστοιχα προβλήματα, αλλά το πάθημα φαίνεται ότι δεν του έγινε μάθημα...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top