Αρνούνται εμπλοκή στα στημένα Χριστοβασίλης - Κανελλόπουλος

Τι αναφέρουν ανακοινώσεις τους

Αρνούνται εμπλοκή στα στημένα Χριστοβασίλης - Κανελλόπουλος

Ανακοινώσεις για την εμπλοκή του ονόματός τους στο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέδωσαν ο Θανάσης Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, τονίζοντας πως δεν έχουν ουδεμία σχέση με όσα τους προσάπτονται.

«Την περίοδο 2008 – 2010, κατά την οποία αναφέρονται στο πόρισμα αγώνες ύποπτοι, δεν είχα ουδεμία θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου και ουδεμία ως εκ τούτου ανάμειξη στα ποδοσφαιρικά πράγματα δεδομένου ότι είχα αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΑΕ από τον Γενάρη του 2005. Συνεπώς ουδόλως με αγγίζουν τα σχετικά με στημένους αγώνες και παράνομα στοιχήματα που ανάγονται στο συγκεκριμένο αυτό χρονικό διάστημα και είναι το κεντρικό θέμα της συγκεκριμένης έρευνας», αναφέρει �� κ. Κανελλόπουλος.

Όπως προσθέτει ο ίδιος, το ενδιαφέρον του για την θέση του προέδρου της Super League το καλοκαίρι του 2010 τον οδήγησε ξανά στο χώρο του ποδοσφαίρου από τον οποίο αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2011.

«Οι συνομιλίες και ο σχολιασμός μου σχετικά με έναν αγώνα και γενικά ο σχολιασμός «φάσεων» και η κρίση για την πορεία κάποιων ομάδων, πράγμα το οποίο αποτελεί σύνηθες φαινόμενο όχι μόνο στους ενεργά ενασχολούμενους με το ποδόσφαιρο αλλά και σε όλους τους φιλάθλους, δεν δύναται, να δημιουργήσουν καν υπόνοιες για την άσκηση ποινικής δίωξης για οποιοδήποτε αδίκημα», προσθέτει.

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοβασίλης αναφέρει: «ουδέποτε ασχολήθηκα, πλησίασα ή εκδήλωσα ακόμα και το στοιχειώδες ενδιαφέρον για να εμπλακώ έστω και θεωρητικά με αυτό που ονομάζεται παρασκήνιο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτηρίζει «τεράστια έκπληξη» την αναφορά του ονόματός του στη λίστα των υπόπτων και κάνει λόγο για «διασυρμό» σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

«Το μόνο που σήμερα μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω από την ελληνική δικαιοσύνη να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου , το ταχύτερο, να λάβω γνώση για το τι συμβαίνει και κυρίως να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την διαλεύκανση του θέματος», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top