Παρενέργειες στον ΠΑΟΚ από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Λόγω της σύλληψης του μετόχου της ομάδας, Γιώργ��υ Σαχπατζίδη

Παρενέργειες στον ΠΑΟΚ από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου
Παρενέργειες στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκάλεσε η σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη, αφού οι δύο γιοί του επιχειρηματία απουσίασαν από τη συνεδρίαση όπου ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις.

Ειδικότερα αποφασίστηκε:

1) να προκηρυχθεί νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και εντός των επόμενων εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση που θα ασχοληθεί με το θέμα.

2) να παραταθεί η θητεία της παρούσας διοίκησης από το Πρωτοδικείο, αφού τους επόμενους δύο μήνες θα υπάρχουν ακόμη πολλά ανοιχτά ζητήματα για την ΠΑΕ.

3) Όσο αφορά την εμπορική εκμετάλλευση αναμένεται να κλείσει η «Τούμπα ΕΠΕ», η οποία μέχρι σήμερα διαχειριζόταν και την μπουτίκ με τα επίσημα προϊόντα στο συλλόγου.

4) επικυρώθηκε η συμφωνία με την εταιρεία UMBRO η οποία για τα επόμενα δύο χρόνια αναλαμβάνει να «ντύνει» την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, η σύλληψη του επιχειρηματία θεωρείται βέβαιο ότι θα επηρεάσει την ομάδα καθώς είναι από τους βασικούς χρηματοδότες της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια. Όπως τονίζουν, πάντως, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό με το χρηματικό ποσό που διέθεσε για την αγορά μετοχών της ομάδας καθώς δικαιολογείται πλήρως από τα εισοδήματά του.
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top