Ο γιος του Γιώργου Μπίκα δείχνει το καμένο του σπίτι :«Ένας άντρας μόνος του σας ξεφτίλισε»

Δείτε τη συγκινητική αφιέρωση που έκανε για τον μπαμπά του

Ο γιος του Γιώργου Μπίκα δείχνει το καμένο του σπίτι :«Ένας άντρας μόνος του σας ξεφτίλισε»

​Μία μέρα μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό Χαλκιδικής, που ήταν και η αιτία για να ακυρωθούν όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα, ο γιος του, Στέλιος, δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook δύο φωτογραφίες, η μία απεικόνιζε το εσωτερικό του καμένου του σπιτιού, και η άλλη τη σκυλίτσα του, που είχε χαθεί και βρέθηκε.

καμένο σπίτι (540x800).jpg

«Αριστερά στη φωτογραφία φαίνεται το κατόρθωμα σας μάγκες. Καταφέρατε και κάψατε ένα σπίτι μια ολόκληρη ζωή που ήταν οι κόποι και το όνειρο δυο τίμιων ανθρώπων των γονιών μου . Δεξιά στη φωτογραφία φαίνεται ότι θα ��γούμε πιο δυνατοί όλοι μετά από αυτό μαζί με το κορίτσι μας που άντεξε και είναι ξανά μαζί μας. Θέλω να ξέρετε ότι μας δέσατε πιο πολύ και να καμαρώνετε την ξεφτίλα σας που ένας ΑΝΤΡΑΣ μόνος του κατάφερε και σας ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα. Εγώ και η οικογένεια μου σας ευχαριστούμε όλους που από χθες είστε στο πλευρό μας. Καλημέρα» έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος του πρώην αρχιδιαιτητή.

Μπίκας (571x628).jpg



Ο Στέλιος νιώθει ιδιαίτερα πικραμένος και ταυτόχρονα εκνευρισμένος καθώς, όπως ο ίδιος αναφέρει αυτό το σπίτι έγινε με τον ιδρώτα των γονιών του. Αυτός είναι και ο λόγος που σε άλλη του ανάρτηση αναφέρει πόσο υπερήφανος είναι για τον μπαμπά του:

«Είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που υπάρχει. Ένα έχω να σου πω. Ξεκίνησες μόνος σου και κατάφερες μόνος σου να φτάσεις ως εδώ. Ο Θεός βλέπει από ψηλά. Ας συγχωρέσει τους 'άντρες' που το έκαναν αυτό. Τους ΝΙΚΗΣΕΣ. Σ' αγαπάω!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα για τις ανησυχητικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

To ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Μπίκα για την πυρκαγιά στο σπίτι του: «Δεν έχω μαντήλι να κλάψω»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top