Στιγμές αγωνίας για μπασκετμπολίστα!Η έγκυος σύζυγός του διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Αφήνει το παρκέ για να είναι στο πλευρό της

Στιγμές αγωνίας για μπασκετμπολίστα!Η έγκυος σύζυγός του διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Ο πλέι μέικερ των Νιού Ορλίνς Πέλικανς, Τζρου Χόλιντεϊ, θα χάσει την αρχή της σεζόν του ΝΒΑ, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην έγκυο γυναίκα του, Λόρεν, η οποία θα υποβληθεί σε εγχείρηση καλοήθη όγκου στον εγκέφαλο, αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Times-Picayune», η Λορέν, που ήταν βασικό μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ (133 συμμετοχές και 24 γκολ), διαγνώστηκε με όγκο στο δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου, τον Ιούνιο. Ωστόσο, λόγω της εγκυμοσύνης, οι γιατροί τη συμβούλεψαν να περιμένει και να υποβληθεί σε εγχείρηση μετά τη γέννα.

04-191503Holiday.jpg
(Τζρου Χόλιντεϊ)

Στην εν λόγω εφημερίδα τονίστηκε επίσης πως «δεν είναι ξεκάθαρο πόσο χρόνο θα χάσει ο Χόλιντεϊ τη φετινή σεζόν», καθώς η Λορέν αναμένεται να γεννήσει στα μέσα Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «το ζευγάρι στοχεύει στην πρόωρη πρόκληση τοκετού, ίσως και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επισπευστεί η θεραπεία της». Η εγχείρηση θα πραγματοποιηθεί έξι εβδομάδες μετά τη γέννα.

«Η οικογένεια μου έρχεται πριν το μπάσκετ,» υποστήριξε ο Χόλιντεϊ και συνέχισε: «Σίγουρα είμαι ευλογημένος που παίζω και για τη θέση στην οποία βρίσκομαι, αλλά η γυναίκα μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο για εμένα. Έρχεται πριν από οτιδήποτε άλλο».

Ο προπονητής των Πέλικανς, Άλβιν Τζέντρι, είπε σχετικά: «Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Τζρου αυτή τη στιγμή είναι να βρίσκεται με τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Κάθε ένας από τους προπονητές μας και τους παίκτες μας καταλαβαίνει το τι περνάνε αυτό τον καιρό ο Τζρού και η Λορέν και όλοι είμαστε μαζί τους 100%».

Ο Χόλιντεϊ, που ήταν και All-Star τη σεζόν 2012-13 με τους Φιλαδέλφια 76ερς, ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς μετά την ανταλλαγή του στους Πέλικανς, τον Ιούλιο του 2013. Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί σε 139 από τα 246 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Νέας Ορλεάνης τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο Χόλιντεϊ πέρυσι αγωνιζόμενος σε 65 παιχνίδια -τα περισσότερα που έχει παίξει από τη σεζόν 2012-13- είχε μέσο όρο 16,8 πόντους, 6 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα, δείχνοντας ότι επιστρέφει στις καλέ�� εμφανίσεις της περιόδου που ήταν All-Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top