Κορακάκη και Δουβαλίδης βραβεύτηκαν πριν το Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το «ευχαριστώ» της χρυσής Ολυμπιονίκη

Μια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (03/09) στο Δημοτικό Στάδιο της Δράμας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τον ΠΑΟΚ.

Πριν την έναρξη του αγώνα η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη και ο πρωταθλητής του στίβου Κώστας Δουβαλίδης βραβεύτηκαν τόσο από τον πρόεδρο της ΑΣ Δόξας Δράμας, αλλά και από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης.

Λίγες ώρες αργότερα η Άννα Κορακάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει εκείνους που την τίμησαν με αυτό τον τρόπο.

«Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο αγαπημένων μου ομάδων, Δόξας Δράμας-ΠΑΟΚ. Η ομάδα της πόλης καταγωγής μου Δράμας και η ομάδα της γενέτειράς μου Θεσσαλονίκης, τίμησαν τον πρωταθλητή μας στα 110μ με εμπόδια, Κώστα Δουβαλίδη κι εμένα.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τις δύο ομάδες για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα. Ήταν ένα απίστευτο κλίμα και χάρηκα πολύ που βρέθηκα ανάμεσα στους ασπρόμαυρους φιλάθλους! Ευχαριστώ επίσης για την απονομή πλακέτας από τον σύνδεσμο φιλάθλων ΠΑΟΚ Νεάπολης & εκείνη του Γ.Σ Δόξα Δράμας, καθώς και το δώρο φανέλα της Δόξας με το επίθετό μου και τον αριθμό 10
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για την τόσο θερμή του υποδοχή!», έγραψε χαρακτηριστικά.

kora.jpg

Τέλος να αναφέρουμε πως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναζητούν ημερομηνία προκειμένου να μπορέσουν να την βραβεύσουν και μπροστά στο κοινό της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης:





Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top